Flip book element

Sacou verde in Baird McNutt

3.150 lei

Acest sacou la comandă, croit după măsurile dumneavoastră și confecționat din țesătura de in Baird McNutt, este perfect pentru evenimentele de vară.

Țesătura de in Baird McNutt este cunoscută pentru calitatea sa deosebită și pentru că este ușoară și răcoroasă în timpul verii. Aceasta va oferi un aspect și o senzație plăcută purtătorului, menținându-l confortabil în timpul evenimentelor în aer liber sau în timpul plimbărilor.

Sacoul este croit după măsurile dumneavoastră exacte, asigurându-vă astfel un aspect impecabil și o potrivire perfectă. Cu un croi modern și elegant, acest sacou se va potrivi cu orice ținută și va atrage privirile celor din jur.

Fie că doriți să o purtați la o nuntă sau la o cină de afaceri, acest sacou la comandă de vară va oferi un stil sofisticat și confortabil, menținându-vă în trendul modei actuale. Comandați acum sacoul pe măsură din țesătura Baird McNutt și bucurați-vă de un aspect impecabil în timpul verii!

Categorie:
Citește mai mult

Sacou mov Holland & Sherry

3.500 lei

Sacoul la comandă este realizat din unul dintre cele mai bune materiale, lână și mohair de la Holland & Sherry, oferindu-vă un stil sofisticat și confortabil.

Datorită combinației de lână și mohair, acest sacou la comandă este ideal pentru evenimentele din timpul verii, oferind o respirabilitate optimă și o senzație plăcută la atingere. Designul acestui sacou este personalizat, astfel încât să se potrivească perfect stilului dumneavoastră și să vă evidențieze personalitatea.

Acest sacou este perfect pentru a fi purtat la evenimente speciale, precum nunți, botezuri sau alte ocazii importante, datorită aspectului elegant și rafinat pe care îl conferă. Alegeți acest sacou pe măsură și veți impresiona cu siguranță orice persoană din jurul dumneavoastră!

Categorie:
Citește mai mult

Sacou maro Holland & Sherry

4.550 lei

Acest sacou la comandă, confecționat din țesătură Holland & Sherry din lână Super 130’S, este alegerea perfectă pentru birou sau ocazii speciale. Cu un design elegant și croială impecabilă, acest sacou vă va oferi un aspect sofisticat și rafinat.

Țesătura de lână Super 130’S de la Holland & Sherry este una dintre cele mai fine și de înaltă calitate, garantând o purtare confortabilă și o durabilitate de lungă durată. În plus, sacoul este creat special pentru a se potrivi măsurilor exacte ale corpului tău, asigurând un confort maxim alături de un design personalizat.

În concluzie, acest sacou la comandă din lână Super 130’S de la Holland & Sherry este o alegere excelentă pentru cei care caută un aspect sofisticat și rafinat, fără a compromite confortul și durabilitatea. Comandă-l acum și adaugă o notă de eleganță garderobei tale!

Categorie:
Citește mai mult

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.