ÎNTREBĂRI FRECVENTE

TEHNIC

  • costum bespoke – 6-8 săptămâni
  • costum made to measure – 4-5 săptămâni
  • camasa la comandă – 4-5 săptămâni
  • pantofi la comandă – 4-5 săptămâni
  • genți la comandă – 4-5 săptămâni
  • accesoriile – imediat în funcție de disponibilitate

Vom stabili de comun acord o întălnire, unde vom stabili toate detaliile produselor și vi se vor lua toate măsurile corporale. Apoi va începe procesul de execuție, pentru a ajunge împreună la rezultatul dorit.

În cazul în care programul nu vă permite deplasarea, vi se poate aduce toată experiență MARIȘ la domiciliu, fie că vorbim de consiliere, alegerea țesăturii, sau chiar de probe și predarea finală.

În showroom-ul nostru veți găsi diferite modele de ținute și cataloage, de asemenea având atelierul propriu, mereu vor fi piese vestimentare pe care le puteți vedea în toate stagiile de lucru.

La MARIȘ, există rezerve de cusătura necesare modificărilor de circa 5-6 kg. În cazul pierderii în greutate se poate face orice modificare, numai după ce notificăm clientul despre faptul că anumite modificări vor schimba simetria costumului.
 
După predarea piesei vestimentare, toate modificările vor fi contra cost.

La MARIȘ nu se pierde nicio informație. După executarea fiecărei piese vestimentare se execută un șablon cu dimensiunile tale pentru a putea fi folosit la comenzile viitoare.

După ce ai efectuat proba finală stablită împreună cu croitorii noștri, nu mai este nevoie să revii pentru a ridica costumul. Noi îl vom expedia către tine la orice locație din țară, iar costurile vor fi suportate de noi.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

După finalizarea consilierii, clientul vă achita un avans 60% din valoarea costumului. Acest lucru ne permite ca noi să plătim în avans stofa și furniturile costumului care urmează a fi creat

La MARIȘ se poate plăti CASH, CARD BANCAR, sau ORDIN de PLATĂ

CONTACT

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii, ne trebuie suficient timp alocat consilierii, iar noi recomandăm întotdeauna o programare în prealabil.

Vizitele la showroom-ul Mariș se fac doar pe bază de programare.
Programul de vizite este:
Luni – Vineri 11:00-19:00
Sâmbătă 10:00-18:00

Pentru ajutor sau asistență suplimentară cu privire la orice aspect legat de produsele MARIȘ, vă rugăm să apelați la +40 736 339 040, sau să trimiteți un mail la adresa [email protected].

CE SPUN CLIENȚII

Vezi ce spun cei ce au mai lucrat cu noi până acum

Recomand cu drag! Sunt o echipă de oameni dedicați ce oferă profesionalism, calitate, păreri sincere și avizate, astfel încat rezultatul final este pe măsura asteptărilor! Multumim!

Amazing tailor, we went to multiple tailors but this one was by far the most thoughtful, in terms of how it should look and made recommendations based on my own style.
The suits are amazing and fit like a glove, the prices were also the most competitive.